پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی همه رشتهها تعریف شود
کارگاه آموزشی جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی از سوی مرکز آموزشهای تخصصی آزاد و مهارتافزایی دانشگاه علامهطباطبائی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تینار، کارگاه آموزشی «جستجوی پیشرفته در اینترنت با هوش مصنوعی» با تدریس حمیدرضا رحمانی دهکردی عضو هیئت علمی دانشگاه، از سوی مرکز آموزشهای تخصصی آزاد و مهارتافزایی دانشگاه علامهطباطبائی در سالن همایشهای دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
مرتضی طاهری، معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی در این کارگاه با اشاره به اهمیت مهارتافزایی در زمینه هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، گفت: جستجوی مؤثر در منابع علمی و استفاده از منابع مرتبط، یک مهارت تخصصی و حیاتی است و دانشجویان باید توانایی تلخیص و نقد منابع را پیدا کنند.
وی با بیان اینکه هوش مصنوعی میتواند کارها را تسهیل کند، افزود: البته استفاده از این امکان، نیاز به کنترل و نظارت دارد. بنابراین پیشنهاد میکنم دورههای بیشتری برای آموزش مهارتهای جستجو و پژوهش با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی برگزار شود.
طاهری اظهار کرد: مهارت جستجو و پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی رشتهها تعریف شود چرا که این مهارت به دانشجویان کمک میکند تا در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی کارآمدتر عمل کنند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی همه رشتهها تعریف شود" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پژوهش با هوش مصنوعی باید به عنوان مکمل برنامه درسی همه رشتهها تعریف شود"، کلیک کنید.