روند کلی ثبت شرکت در ایران
برای اینکه بتوانید شرکت خود را در کمترین زمان ممکن ثبت کنید بهتر است از کارشناسان ما در ثبت شرکت تیوان یوتاب کمک بگیرید ما در موسسه ثبتی تیوان یوتاب مشاورین متخصص و باتجربه ای داریم که می توانند بهترین راهکار و نام برای شرکت شما انتخاب کنند .
در اینجا، مراحل عمومی ثبت شرکتها در ایران توضیح داده میشود:
1. انتخاب نوع شرکت
در ابتدا باید نوع شرکتی که میخواهید ثبت کنید را مشخص کنید. هر نوع شرکت شرایط و قوانین خاصی برای ثبت دارند لذا حتما قبل از اینکه اقدام به ثبت کنید بهتر است از مشاورین کسب و کار و کارشناسان ثبت شرکت تیوان یوتاب راهنمایی هایی را در این خصوص کسب کنید .
انواع شرکتها در ایران
- شرکت سهامی عام : شرکت سهامی عام نوعی از شرکتهای تجاری است که در آن سرمایه شرکت به سهام تقسیم میشود و سهام آن میتواند به عموم مردم عرضه شود. این نوع شرکتها معمولاً برای کسبوکارهای بزرگ که قصد دارند سرمایه زیادی جذب کنند و سهام خود را در بازار بورس عرضه کنند، تأسیس میشوند.
- شرکت سهامی خاص: شرکت سهامی خاص یکی از انواع شرکتها در ایران است که در آن سرمایه شرکت بهطور کامل به سهام تقسیم میشود و سهامداران مسئولیت محدود دارند. این نوع شرکتها برای کسبوکارهای بزرگتر یا متوسط که قصد جذب سرمایه از طریق سهامداران خاص (نه عموم مردم) دارند، مناسب است..
- شرکت با مسئولیت محدود : شرکت با مسئولیت محدود یکی دیگر از انواع رایج و سادهترین نوع شرکتها در ایران است که بین دو یا چند نفر برای انجام فعالیتهای تجاری به ثبت میرسد. این نوع شرکت برای فعالیتهای کوچک و متوسط مناسب است و ساختار سادهای دارد. در این نوع شرکت، مسئولیت هر یک از شرکا تنها به میزان سرمایهگذاریشان محدود میشود، یعنی در صورت بروز بدهی یا زیان، شرکا بیش از میزان سرمایهگذاری خود مسئولیتی نخواهند داشت.
- شرکت تضامنی: شرکتهایی که در آنها شرکا مسئولیت نامحدود دارند.
- شرکت مختلط سهامی و مختلط غیر سهامی: که ترکیبی از شرکتهای سهامی و تضامنی است.
- شرکت تعاونی: برای تولید یا توزیع کالا یا خدمات بهمنظور بهبود وضعیت اقتصادی اعضا.
2. تهیه مدارک لازم
مددارک لازم برای ثبت شرکت در ایارن شامل موارد زیر است :
- کپی شناسنامه و کارت ملی تمام شرکا
- آدرس محل شرکت (اجارهنامه یا سند مالکیت)
- تعهدنامه مبنی بر عدم سوپیشینه کیفری
- مدارک تأسیس شرکت (موضوع فعالیت، آدرس، سرمایه اولیه، تعداد سهامداران یا شرکا و…)
3. انتخاب نام شرکت
یکی از مهمترین مراحل ثبت شرکت (هر نوع شرکتی ) انتخاب نام شرکت است . چرا که شما با این نام در بازار فعالیت خواهید کرد و این نام شرکت است که در زبان ها خواهد چرخید از این رو در انتخاب نام شرکت باید دقت کنید . پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی با مشاورین کسب و کار و کارشناسان ثبت شرکت موسسه ثبتی تیوان یوتاب تماس بگیرید بهترین راهکار را برای شما ارائه خواهند کرد. انتخاب ناخم شرکت نیز شرایط خاص خود را دارد لذا باید نامی برای شرکت خود انتخاب کنید که مطابق با قوانین سازمان ثبت شرکتها باشد. این نام باید خاص و منحصر به فرد باشد و مشابه نامهای ثبتشده دیگر نباشد. همچنین باید معنای نام شرکت متناسب و با مفهوم باشد.
4. تنظیم اساسنامه و شرکتنامه
اساسنامه سند قانونی است که در آن قوانین و مقررات داخلی شرکت تنظیم میشود، مانند:
- موضوع فعالیت
- نحوه تقسیم سود و زیان
- شرایط پذیرش و خروج شرکا
- تعداد سهام و…
شرکتنامه هم سندی است که توافقات اولیه شرکا در آن ثبت میشود.
5. ثبت در سامانه ثبت شرکتها
بعد از انتخاب نام و تنظیم اساسنامه و شرکت نامه باید شرکت خود را در سامانه ثبت شرکتها ثبت کنید . برای ثبت آنلاین شرکت در ایران، باید به سامانه الکترونیکی ثبت شرکتها به آدرس “sherkat.ssaa.ir” مراجعه کرده و اطلاعات مربوط به شرکت خود را وارد کنید.
مراحل ثبت سامل موارد زیر است :
- انتخاب نام شرکت
- ثبت اطلاعات شرکا و اعضای هیئت مدیره
- ثبت اطلاعات مربوط به سرمایه شرکت و فعالیت آن
- بارگذاری مدارک لازم
6. تأسیس حساب بانکی برای شرکت
بعد از ثبت شرکت، باید یک حساب بانکی به نام شرکت در یکی از بانکهای کشور افتتاح کنید. سرمایه شرکت باید در این حساب واریز شود.
7. صدور گواهی ثبت شرکت
پس از بررسی اطلاعات و مدارک شما توسط اداره ثبت شرکتها، گواهی ثبت شرکت صادر میشود. این گواهی شامل شماره ثبت و تاریخ ثبت شرکت است و بهعنوان مدرک قانونی برای شروع فعالیت تجاری شما محسوب میشود.
8. اخذ کد اقتصادی و کد مالیاتی
پس از ثبت شرکت، برای انجام امور مالیاتی و صدور فاکتورها، نیاز به اخذ کد اقتصادی دارید. این کد از اداره مالیات دریافت میشود و بهطور معمول برای انجام هرگونه معامله تجاری ضروری است.
9. ثبت در سازمان تأمین اجتماعی
تمامی شرکتها موظفند کارکنان خود را در سازمان تأمین اجتماعی ثبتنام کنند و حق بیمه آنان را پرداخت کنند.
10. آغاز فعالیت رسمی
پس از انجام تمامی مراحل فوق، شرکت شما بهطور قانونی ثبت شده و میتوانید فعالیتهای تجاری خود را آغاز کنید.
نکات مهم:
- برای ثبت شرکت سهامی خاص یا شرکت با مسئولیت محدود نیازی به ارائه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین نیست.
- شرکتهای سهامی عام نیاز به ارائه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و تصویب اساسنامه دارند.
- توجه داشته باشید که ثبت شرکت ممکن است زمانبر باشد و نیاز به تکمیل مدارک دقیق و رعایت قوانین مرتبط دارد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روند کلی ثبت شرکت در ایران" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روند کلی ثبت شرکت در ایران"، کلیک کنید.