«شرم» از دردسرهای قضاوت شدن توسط دیگران می گوید/ پژواک؛ فرصت مناسب برای سوژه های تازه
متین السادات فیروزی در گفت وگو با تینار:
نامزد جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک تاکید کرد آنچه مستند های رادیویی را از هم متمایز می کند، نگاه خلاقانه و زاویه دید مستندساز است.
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم وفناوری تینار، متین السادات فیروزی در بخش اصلی نخستین جشنواره مستند پژواک با مستند «مرز خوشبختی» برگزیده بخش مستند گزارشی شده بود. وی در دوره دوم جشنواره پژواک با نام «دلیلی برای بودن» راهی مرحله نهایی جشنواره شده بود. این مستندساز در سومین جشنواره مستند پژواک، با دو اثر “شرم” در حوزه سلامت از بخش اصلی و اثر “خاص باشید” با موضوع شعار سال از بخش ویژه شرکت کرده که در هر دوی آنها نامزد شده است.
اهدای جوایز برگزیدگان این بخش ها در روز اختتامیه خواهد بود.
فیروزی در گفتو گو با خبرنگار تینار و در توضیح اثر «شرم» گفت: این اثر روایتی از تجربه افراد در نقاط مختلف دنیاست که درگیر قضاوت دیگران یا تبلیغات رسانه ها شده اند و همین قضاوت ها حتی آن ها را تا مرز مرگ برده است. آنها درباره این تجربه در این اثر صحبت می کنند.
وی ادامه داد: پیش از ساخت این مستند علاوه بر تحقیقات اولیه و صحبت با افراد مختلف از روانشناسان هم مشورت گرفتم تا به روایت مناسب و مستندتری درباره تجربه شرم از بدن برسم.
فیروزی بیان کرد: برنامه دیگرم یعنی برنامه «خاص باشید» نامزد شده که از سال 94 طراحی و تهیه آن را در رادیو ایران برعهده دارم. این اثر روایت تولد، توسعه کسب و کارها، تلاش و همت کارآفرین خلاق و خوشنام ایرانی است. برنامه «خاص باشید» با گزارشگری همکار نوید دانشور گزارشگر با سابقه رادیو، ماجرای عباس شیخی است که زندگی او از قهرمانی در تکواندو تا تولید ملزومات و وسایل تکواندو با کیفیت مناسب و قیمت بسیار پایین تر از نمونه های خارجی روایت می شود. او بعد از دوری از دوره قهرمانی به تولید محصولاتی روی آورد که تا پیش از این در ایران تولید نمی شد و این روز ها علاوه بر تامین نیاز داخل، به خارج از کشور هم صادر می شود.
در واقع هدف و ماموریت اصلی برنامه «خاص باشید» معرفی افرادی است که با وجود همه سختی ها و فرازو نشیب ها، در مسیر تولید و اشتغال زایی قدم برمی دارند و تلاش می کنند در حوزه کاری خود طرحی نو راه اندازی کنند و در حد توان خاص باشند.
این مستندساز گفت: خدا را شاکرم که هر دو برنامه، مورد توجه اساتید و داوران قرار گرفته و فارغ از هر نتیجه ای، تشکر می کنم از همه اساتیدی که در این سال ها، برنامه سازی را از آن ها آموخته ام و همچنان از راهنمایی هایشان بهره می برم. قطعا فرایند برنامه سازی در حوزه های مختلف همواره نیازمند یادگیری بیشتر و به روز شدن است. من همیشه خودم را در این مسیر شاگرد می دانم.
این مستند ساز جوان رادیو ادامه داد: در خصوص برگزاری جشنواره مستند پژواک باید به این موضوع تاکید کنم این جشنواره فرصت مناسب برای یافتن سوژه های تازه، روایت تجربه های کمتر شنیده شده و خلق آثاری ماندگار است که در سال های اخیر منجر به برگزاری کلاس های آموزشی موثر، تولید مستند هایی شنیدنی تر و انگیزه ای برای برنامه سازان شده است. فکر می کنم آنچه مستند ها را از هم متمایز می کند، نگاه خلاقانه و زاویه دید متفاوت مستندساز است که اگر با تحقیق، مستندات قوی، تدوین هنرمندانه و حرفه ای همراه شود، اثری شایسته برای ارایه به مخاطبان خلق می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "«شرم» از دردسرهای قضاوت شدن توسط دیگران می گوید/ پژواک؛ فرصت مناسب برای سوژه های تازه" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "«شرم» از دردسرهای قضاوت شدن توسط دیگران می گوید/ پژواک؛ فرصت مناسب برای سوژه های تازه"، کلیک کنید.