نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است
به گزارش تینار مقام های نظامی آمریکا می گویند پنتاگون ممکن است مجبور شود از ذخایر تسلیحاتی خود در آسیا برای کمبودهای موجود در غرب آسیا استفاده کند.

به گزارش تینار روزنامه نیویورک تایمز با انتشار این مطلب گزارش داد: مقام های کنگره آمریکا می گویند فرماندهان ارتش آمریکا که در حال برنامه ریزی برای یک درگیری احتمالی با چین هستند بیش از پیش نگران هستند که پنتاگون به زودی مجبور شود تسلیحات دوربرد نقطه زن خود را از ذخایر منطقه آسیا-پاسیفیک به غرب آسیا منتقل کند.
این تصمیم به این دلیل در حال بررسی است که آمریکا میزان زیادی از مهمات خود را در کارزار حملات به یمن به دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا استفاده می کند.
به گفته این مقام ها آمادگی آمریکا در منطقه اقیانوس آرام نیز تحت تاثیر ارسال رزم ناوها و جنگنده ها به منطقه غرب آسیا از زمان آغاز جنگ غزه در اکتبر ۲۰۲۳ قرار گرفته است که حملات تلافی جویانه انصارالله یمن علیه کشتی های مرتبط با رژیم صهیونیستی در منطقه دریای سرخ و خلیج عدن آغاز شد.
وضعیت پرفشار ارتش آمریکا در دریای سرخ
نیویورک تایمز نوشت: نیروهای آمریکایی مستقر در کشتی ها و هواپیماها در حال فعالیت با «سرعت عملیاتی بالا» هستند وضعیتی که ارتش آن را بسیار پرفشار توصیف می کند. تحت این شرایط طاقت فرسا حتی انجام دادن تعمیرات اولیه تجهیزات نیز به یک چالش تبدیل شده است.
چندین مقام ارشد دولت ترامپ از جمله «پیت هگست» وزیر دفاع و «البریج کولبی» معاون سیاسی وزیر دفاع گفته اند آمریکا باید تقویت نیروهای خود در منطقه آسیا-پاسیفیک را برای ایجاد بازدارندگی در قبال چین در اولویت قرار دهد که به سرعت در حال گسترش توانمندی ها نظامی و زرادخانه هسته ای خود است.
این مقام ها استدلال کرده اند که حمایت تسلیحاتی آمریکا از اوکراین در جنگ با روسیه و دهه ها ماموریت نظامی در غرب آسیا و افغانستان باعث دور کردن منابع مهم از آسیا شده است.
طبق این گزارش آمریکا در صورت بروز هرگونه درگیری نظامی احتمالی میان ایران و رژیم صهیونیستی تقریبا به طور قطعی منابع نظامی بیشتری را به منطقه غرب آسیا تخصیص خواهد داد اما ارتش در حال دست و پنجه نرم کردن با مشکلاتی برای تامین منابع در حین بمباران متجاوزانه یمن با هدف تضعیف انصارالله یمن است.
نیویورک تایمز اشاره کرد که هفته پیش در گزارشی مطرح کرد کارزار حملات هوایی به یمن بسیار بزرگ تر چیزی است که پنتاگون به طور علنی آن را اعلام کرده است. مقام های آمریکایی گفته اند تنها در سه هفته اول حدود ۲۰۰ میلیون دلار مهمات مصرف شده است. با احتساب هزینه های عملیاتی و کارکنان این رقم در حال حاضر بسیار بیشتر از یک میلیارد دلار است.
نگرانی فرماندهی ایندوپاسیفیک از انتقال تسلیحات از این منطقه به غرب آسیا
این روزنامه در ادامه با اشاره به جزئیاتی درباره اعزام تجهیزات و جنگ افزارها به منطقه غرب آسیا نوشت: یک مقام کنگره می گوید یکی از مقام های ارشد وزارت دفاع آمریکا اخیرا به دستیاران کنگره گفته است که نیروی دریایی و فرماندهی ایندوپاسیفیک (منطقه مابین اقیانوس هند تا آرام) به طوری جدی نگران سرعت مصرف مهمات در یمن است.
ذخایر کلی نیروی دریایی حتی پیش از آن که «جو بایدن» رئیس جمهور پیشین آمریکا حدود یک سال و نیم پیش دستور حمله به مواضع انصارالله یمن برای مقابله با حملات آن ها در دریای سرخ را صادر کند نیز به میزان قابل توجهی پایین تر از اهداف تعیین شده بود.
مقام یاد شده در کنگره افزود که یک مقام ارشد دفاعی به دستیاران گنگره گفته که پنتاگون در حال حاضر «خطر بروز مشکلات عملیاتی واقعی» در صورت وقوع هرگونه درگیری در آسیا را متحمل می شود.

«متیو کومر» سخنگوی دریادار «ساموئل پاپارو» فرمانده ایندوپاسیفیک ارتش آمریکا در پاسخ به سوالاتی درباره احتمال آسیب دیدن برنامه های جنگی آمریکا در اقیانوس آرام به دلیل کمبود مهمات تلاش کرد این نگرانی ها را کم اهمیت جلوه دهد.
او بیان کرد: نیروهای مسلح آمریکا در عین ارائه گزینه های منعطفی برای بازدارندگی به منظور حفاظت از منافع ملی آمریکا در تمامی فرماندهی های رزمی قوای آماده توانمند و مرگ بار را در منطقه ایندوپاسیفیک برای تامین دفاع ملی و پاسخ به هرگونه وضعیت اضطراری حفظ می کند.
وزیر دفاع آمریکا در جریان سفر دو هفته پیش خود به آسیا تلاش کرد به متحدان آمریکا اطمینان دهد که آمریکا نسبت به بازدارندگی در قبال «تهدیدهای» چین در این منطقه متعهد است.
«پیت هگست» در مانیل پایتخت فیلیپین گفت که دولت ترامپ «واقعا به طور بی سابقه ای به این منطقه روی آورده و آن را در اولویت قرار خواهد داد. امروز در فیلیپین. فردا در ژاپن. استرالیا و کره جنوبی و دیگر کشورها در این بخش از جهان نیز شامل خواهند شد. ما با هم بازدارندگی لازم برای جلوگیری از جنگ را ایجاد خواهیم کرد.»
تسلیحات مهمی که برای بازدارندگی در قبال چین ضروری است
در این گزارش آمده است: مقام های آمریکایی می گویند سلاح های دوربردی که در کارزار حملات هوایی یمن استفاده می شوند شامل موشک های کروز تام هاوک نوعی بمب سرشی به نام سلاح هواپرتاب «ای جی ام-۱۵۴» موشک هواپرتاب هوا به زمین «ای جی ام-۱۵۸» است. این تسلحیات دقیقا همان تسلیحاتی هستند که طراحان جنگ آمریکایی می گویند برای برای مقابله با حمله هوایی و دریایی ارتش چین در دریای چین جنوبی و شرقی و اقیانوس آرام لازم است.
مقام های رسمی می گویند این تسلیحات در ذخایر پایگاه های نظامی آمریکا در گوآم واقع در اوکیناوای ژاپن و دیگر جاها در منطقه غربی اقیانوس آرام است. آن ها می گویند پنتاگون هنوز به سراغ این ذخایر در نبرد با انصارالله یمن نرفته است اما ممکن است به زودی مجبور به این کار شود.
310310
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نگرانی در پنتاگون؛ مهمات آمریکا برای حمله به یمن ته کشیده است"، کلیک کنید.