گشایش نیایش – تینار

تینار/لرستان بیمارستان نیایش خرم آباد یکی از پروژه های مهم حوزه بهداشت و درمان لرستان بوده که پس از گذشت سال ها وقفه در ساخت و کندبودن روند عملیات اجرایی آن با پیگیری های انجام شده و تزریق اعتبارات، مردم استان را امیدوار به افتتاح و بهره برداری از این زیرساخت مهم کرده است.

بیمارستان نیایش خرم آباد یک پروژه برای جایگزینی بیمارستان 500 تخته خوابی شهدای عشایر مرکز لرستان بوده که ساخت آن به عنوان یکی از پروژه های مهم حوزه بهداشت و درمان در استان از سال 1390 آغاز شده است.

این پروژه بیمارستانی در زمینی به مساحت 107 هزار مترمربع، 58 هزار و 800 مترمربع ساخت در 14 بلوک متفاوت در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.

روند ساخت این پروژه متوقف مانده بود و با گذشت 13 سال هم اکنون دوباره عملیات اجرایی آن با سرعت در حال اجراست.

بیمارستان نیایش مطالبه جدی مردم لرستان است

در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان نیایش احمدرضا دالوند معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: این بیمارستان مطالبه جدی مردم لرستان است که بعد سال ها تعطیلی و پس از تامین اعتبار در ابتدای دولت انقلابی عملیات اجرایی آن توسط قرارگاه خاتم الانبیا مجدد آغاز شد و هم اکنون دارای پیشرفت خوبی است.

گشایش نیایش

وی با بیان اینکه این بیمارستان قبل از دولت سیزدهم زیر 30 درصد پیشرفت داشت، بیمارستان نیایش یک ضرورت و از مهمترین پروژه های استان در بحث زیرساخت به شمار می آید.

معاون عمرانی استانداری لرستان به روند اجرایی مناسب پروژه نیایش اشاره و با بیان اینکه این اتفاق در سایه همدلی مجموعه استان و قرارگاه رخ داده است، گفت: امیدواریم با تلاش و همت قرارگاه خاتم بیمارستان نیایش هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.

دالوند خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع برای تکمیل این بیمارستان تامین منابع مالی است که باید از مسیرهای مختلفی پیگیری شود تا این مهم تحقق پیدا کند.

این معاون استاندار گفت: بیمارستان نیایش خرم آباد دارای تخت های فوق تخصصی، داخلی و جراحی بوده و همه رشته ها را در اجرای آن پیش بینی شده است.

افتتاح نیایش نقش مهمی در برطرف کردن کمبود تخت بیمارستانی لرستان خواهد داشت

علی فرهادی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه نیز به تینار گفت: بیمارستان شهدای عشایر قدمتی بیش از 60 سال دارد. برای ارتقای فضای فیزیکی درمانی در استان به احداث بیمارستان جایگزین آن نیاز بود که به همین منظور ساخت بیمارستان نیایش خرم آباد در منطقه کمالوند جانمایی شد.

وی ادامه داد: این طرح درمانی از مصوبات سفر رییس جمهور به لرستان است و در جریان سفر هییت دولت به استان جهت تکمیل آن اعتبار خوبی مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده 56 است.

فرهادی افزود: افتتاح بیمارستان جنرال نیایش نقش مهمی در برطرف کردن کمبود تخت بیمارستانی در استان خواهد داشت و در کنار این موضوع برای یک هزار و 500 نفر اشتغال ایجاد می شود.

گشایش نیایش

این معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این بیمارستان به معنای واقعی بیمارستان جنرال است و دارای تمامی بخش ها از جمله بخش سوختگی بوده که نیاز مرکز و کل استان را با خدمات خود حل خواهد کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: بخش های تخصصی و فوق تخصصی خوبی در این بیمارستان دیده شده است که می توانند برای ارتقای فضای کمّی و کیفی و بالا بردن سطح خدمات به مردم تاثیر بسزایی داشته باشند.

فرهادی گفت: با افتتاح این بیمارستان با این ظرفیت تا 20 سال آینده در شهر خرم آباد با کمبود تخت و… مواجه نخواهیم بود.

سال 1404 قطعاً بیمارستان نیایش تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید

اهمیت این بیمارستان تا جاییست که ابوطالب شفقت استاندار لرستان در خصوص آن می گوید: بیمارستان نیایش خرم آباد در سال 92 کلنگ زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها 25 درصد پیشرفت فیزیکی داشت که طی 2 سال و نیم اخیر این پیشرفت به 65 درصد رسیده است.

شفقت افزود: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره برداری برسد چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

استاندار لرستان گفت: این طرح با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با 270 نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال 1404 قطعاً تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.

گشایش نیایش

وی با اشاره به اینکه 71 طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره برداری شده است، افزود: رشد پیشرفت طرح های خدمات درمانی در این استان 6.5 برابر قبل بوده که این روند مطلوب است.

بیمارستان نیایش مصوبه اولین سفر احمدی نژاد به لرستان بود

همچنین بهرام دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفت وگو با تینار، اظهار کرد: بیمارستان نیایش سال 92 تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه اولین سفر احمدی نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، افزود: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: این پروژه سال 95 به خاتم الانبیا واگذار شده که 6 و نیم الی 7 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

دلفان بیان کرد: از سال 95 تا دولت جدید یعنی 1400، 25 درصد پیشرفت داشته که 515 تخت بوده و 494 میلیارد تومان برای آن هزینه شده و در حال حاضر 65 درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر 404 میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به 611 تختخوابی ارتقاء یافته است.

گشایش نیایش

وی با اشاره به اینکه به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان های غرب کشور است، گفت: درصورتی که منابع مالی آن تامین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.

این مسیول تصریح کرد: بیمارستان نیایش خرم آباد دارای تخت های فوق تخصصی، داخلی و جراحی بوده و همه رشته ها در اجرای آن پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان ادامه داد: بیشتر از آنچه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده 56 نیز 272 میلیارد وام گرفته شده است.

بیمارستان نیایش از بزرگترین پروژه های غرب کشور و منحصربه فرد در منطقه است

محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهوری نیز در بازدید از پروژه بیمارستان نیایش با بیان اینکه این پروژه از بزرگترین پروژه های غرب کشور و منحصربه فرد در منطقه است، اظهار کرد: دولت سیزدهم توجه ویژه ای به پروژه های بیمارستانی و زیرساخت ها حوزه بهداشت و درمان دارد.

وی با بیان اینکه سرانه بهداشت و درمان در کشور به سرعت در حال افزایش است، ادامه داد: لرستان به لحاظ سرانه بیمارستانی و تعداد تخت ها از میانگین کشوری عقب است، اما دو سه پروژه مهم  بیمارستانی در دست ساخت دارد که نیایش یکی از آنهاست و با بهره برداری از آنها این سرانه به حد مطلوب خواهد رسید.

معاون اجرایی رییس جمهوری از پیشرفت 65 درصدی بیمارستان نیایش خرم آباد که یکی از مصوبات سفر اول هیات دولت به لرستان بود خبر داد و افزود: این درحالی است که در دو سال گذشته پیشرفت فیزیکی بیمارستان یادشده 40 درصد بود و اکنون به 65 درصد رسیده است.

منصوری با بیان اینکه تجهیز این بیمارستان برعهده وزارت بهداشت و درمان است، گفت: 2000 میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه بیمارستانی نیاز است که بخشی از آن در بودجه جاری کشور دیده شده است و بخشی نیز از سایر روش ها با دستور رییس جمهوری تامین منابع خواهیم کرد تا سرعت ساخت شتاب بیشتری به خود گیرد.

گشایش نیایش

وی اضافه کرد: به لحاظ فنی و سطح، نیایش پروژه ای مهم و با اهمیت است و تلاش می کنیم تمام منابع آن را تامین کنیم تا به نتیجه برسد.

به گزارش تینار، امید می رود در دولت سیزدهم شاهد افتتاح و بهره برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.

پایان خبر تینار

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گشایش نیایش – تینار" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گشایش نیایش – تینار"، کلیک کنید.