بررسی راهکارهای گسترش همکاریهای زیست محیطی ایران و کویت
سفیر جمهوری اسلامی ایران در دیدار با دبیرکل جدید سازمان منطقه ای حفظ محیط زیست دریایی کویت ،مهم ترین محورهای گسترش همکاری زیست محیطی دو کشور همسایه جمهوری اسلامی ایران و کویت را مورد بحث و بررسی قرار داد.
به گزارش تینار،محمد توتونچی در این دیدار گفت: مدیریت چالش های منطقه ای محیط زیست و رسیدگی به آلاینده های زیست محیطی به ویژه با تردد روزانه دهها نفتکش از خلیج فارس همواره مورد توجه جمهوری اسلامی ایران بوده که نه تنها حیات آبزیان بلکه حتی ساکنان مناطق ساحلی در معرض خطر قرار داده است.
سفیر کشورمان افزود :با تلاش سازمان حفظ محیط زیست دریایی (راپمی) امیدواریم میزان آلاینده ها کاهش یابد و جمهوری اسلامی برای همه گونه کمک و همیاری با این سازمان در جهت جلوگیری از فجایع زیست محیطی و انجام پروژه های تحقیقاتی و کارگاه های آموزشی به منظور اندازه گیری آلاینده ها و ایجاد ایستگاه های پایش آمادگی دارد.
« محمد داود الاحمد »دبیرکل جدید سازمان منطقه ای حفظ محیط زیست دریایی کویت نیز ضمن تاکید بر نقش کلیدی جمهوری اسلامی ایران که بر نیمی از کل ساحل خلیج فارس و دریای عمان اشراف دارد، گفت: سازمان راپمی طی 45 سال فعالیت شبانه روزی و نظارت مستمر بر عبور و مرور نفتکش ها می کوشد از آلودگی محیط زیست خلیج فارس بکاهد.
وی ابراز امیدواری کرد با تشریک مساعی کشورهای عضو و بهره گیری از تجربیات متخصصان و دست اندرکاران ایرانی بتوان طرح های مفیدی برای مقابله با آلودگی و پاکسازی سواحل و محیط زیست دریایی انجام داد.
پایان خبر تینار
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی راهکارهای گسترش همکاریهای زیست محیطی ایران و کویت" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی راهکارهای گسترش همکاریهای زیست محیطی ایران و کویت"، کلیک کنید.